Toidud juustust ja juustuga
Marika Vingissar
Raamatud > Kodu ja aed > Kokandus
Juust on imeline toiduaine, mis võib olla ühtaegu peen ja kallis hõrgutis, aga ka harjumuspärane võileivakate. Algselt lihtne talupojatoit on Tuhkatriinu kombel teinud ajas läbi suuri muutusi. Näiteks loetakse fondüü alguseks omaaegset karjuste teguviisi, kes soojendasid kõva juustutükki lõkkel ja kastsid leivatükke sulajuustu sisse.
Juust teeb kõik toidud maitsvaks. Supid, ahjuroad, salatid, omletid – pole rooga, kuhu juust ei sobiks. Kuna juust on rasvane ja soolane, siis maitsestamiseks piisab ka väikesest kogusest.
Ja kui ei tule ühtegi mõtet, mida õhtuks süüa teha, siis ahjuplaaditäis sooje juustusaiu sobib alati kõigile.
5,00 €
1
Autor: Marika Vingissar
Köide: pehmekaaneline
ISBN: 9789916715451
Toote mõõtmed (mm): 228x168
Lehekülgi: 56
Ilmumisaasta: 2023
Vaata ka neid
Laste lemmikud
5,00 €
Talvised pirukad ja hautised
5,00 €