Toidud juustust ja juustuga

Toidud juustust ja juustuga

Marika Vingissar

Raamatud > Kodu ja aed > Kokandus

Juust on imeline toiduaine, mis võib olla ühtaegu peen ja kallis hõrgutis, aga ka harjumuspärane võileivakate. Algselt lihtne talupojatoit on Tuhkatriinu kombel teinud ajas läbi suuri muutusi. Näiteks loetakse fondüü alguseks omaaegset karjuste teguviisi, kes soojendasid kõva juustutükki lõkkel ja kastsid leivatükke sulajuustu sisse.

Juust teeb kõik toidud maitsvaks. Supid, ahjuroad, salatid, omletid – pole rooga, kuhu juust ei sobiks. Kuna juust on rasvane ja soolane, siis maitsestamiseks piisab ka väikesest kogusest.

Ja kui ei tule ühtegi mõtet, mida õhtuks süüa teha, siis ahjuplaaditäis sooje juustusaiu sobib alati kõigile.

5,00 €
1
Autor: Marika Vingissar
Köide: pehmekaaneline
ISBN: 9789916715451
Toote mõõtmed (mm): 228x168
Lehekülgi: 56
Ilmumisaasta: 2023

Vaata ka neid

Laste lemmikud
Laste lemmikud
Marika Vingissar
5,00 €
Talvised pirukad ja hautised
Talvised pirukad ja hautised
Marika Vingissar
5,00 €
Lastele