Hapenda ja marineeri

Hapenda ja marineeri

Margit Aedla

Raamatud > Kodu ja aed > Kokandus

Hapendamine ja marineerimine on sajanditevanune toidu säilitamise viis, mis on tänapäeval leidnud uue hingamise – mitte ainult säilivuse, vaid ka maitsete ja tervislikkuse tõttu. Niiviisi saab säilitada toitu pikemaks ajaks ilma keemiliste säilitusaineteta. Need kaks säilitusviisi takistavad riknemist põhjustavate bakterite ja hallituse teket ning võimaldavad nautida suviseid ja sügisesi vilju ka talvel.

Eriväljaanne “Hapenda ja marineeri” viib lugeja avastusretkele mööda hapendamise ja marineerimise põnevaid radu – alustades lihtsatest retseptidest ja liikudes edasi keerukamate maitsekombinatsioonideni. Selle retseptikogumikuga inspireerime, harime ja julgustame katsetama. Siit leiad 99 tervislikku retsepti, rohkelt nõuandeid ja nippe, kuidas panna köögiviljad hapnema. Samuti erinevaid marinaadide võimalusi.

Mõlemad meetodid pakuvad lõputult võimalusi loovuseks – olgu tegemist klassikaliste hapukurkide, krõmpsuva kimchi või uudsete marinaadimaitsetega hooajaliste köögiviljadega.

Olgu eesmärgiks tervis, uued maitsed, traditsioonide hoidmine või lihtsalt rõõm katsetamisest – hapendamine ja marineerimine on väärt oskused, mis rikastavad meie söögilauda.

9,90 €
1
Autor: Margit Aedla
Köide: pehmekaaneline
ISBN: 9789908540245
Toote mõõtmed (mm): 230x297
Lehekülgi: 116
Ilmumisaasta: 2025
TUULE