Kasulikud kalatoidud

Marika Vingissar

56 lk, 228x168, pehmed kaaned

Kodu & Aed retseptiraamat

Kala ujub lauale!

Parim liha on kala, ütlevad kalurid. Ja nii see on. Kala ei ole ainult lõhe või vürtsikilu. Kalaliike on palju ja suurem osa neist väärib proovimist. Kala võib soolata, küpsetada, grillida, suitsutada, kuivatada -¬ võimalusi jätkub! Ehkki äsja püütud värske kala on vaieldamatult kõige parem, ei maksa alahinnata ka kaupluse külmletis saada olevaid külmutatud ookeanikalu. Lisaks suur valik mereande - krevette, kammkarpe, sinimerekarpe, kaheksajalgu, kalmaare, millest saab samuti ülimaitsvaid toite valmistada.

Rääkimata sellest, et kala on maitsev, on ta ka tervislik. Kalast saame organismile nii vajalikke oomega-3-rasvhappeid, täisväärtuslikke valke, mineraalaineid ning A-, D- ja E-vitamiine, merekaladest märkimisväärselt ka joodi.

Tervise Aengu Instituut soovitab süüa kala vähemalt kolm korda nädalas.

Hind tellides 4,90 € (poes 5,99 €)

Raamatu postitame tasuta Omniva pakiautomaatiomniva

Tellimiseks kliki hinda

juluhind
2.39 EUR