Kuidas mitte haigestuda

Michael Greger, Gene Stone

Tõlkinud Marju Algvere ja Piret Mäeniit

560 lk, 150 x 215, pehmekaaneline

Dr Michael Greger on rahvusvaheliselt tunnustatud arst, kes on suure osa oma elust pühendanud toitumisalase teadlikkuse tõstmisele. "Enamik arstilkäikudest on seotud elustiilist tulenevate haigustega, mis tähendab, et need on ennetatavad," ütleb ta otsekoheselt.

Ta on kuulutanud halastamatu ristisõja toiduainetööstuse kalkuleerivale lobitööle ja paljude arstide vaikimisele toitumise teemal. "Kuidas mitte haigestuda" on mahukas, sadadel erinevatel uuringutel põhinev teaduslik ülevaade sellest, kuidas toitumine mõjutab meie tervist. Õige ja tervisliku toitumise korral on võimalik paljusid väga levinud haiguseid vältida või nende sümptomeid leevendada ning elada pikk, täisväärtuslik elu. Greger kutsub lugejat üles tegema teadlikke valikuid ning annab väljendile "süüa selleks, et elada" hoopis sisukama tähenduse.


"Selleks, et elada parim võimalik elu, hoolitseme me oma tervise ja vaimse rahulolu eest. Kuna toit on meile kütuseks, siis see, kui tervislikult me sööme, võib otsustada kas me jääme ellu või kui hästi me haigustest paraneme. Ma loodan, et sellest raamatust on abi neile, kelle ebaõiged toitumisharjumused ohustavad nende elu ja tervist," - Tema Pühadus Tenzin Gyatso, dalai-laama


*** New York Timesi Bestseller! ***

 

Hind tellides 23,70 €(sisaldab postikulu), hind poes 25,90 €

Tellimuse lisamiseks ostukorvi klikka sobivale hinnale.
Hind
23.70 EUR
banner
banner